Broonk aon ’t hoes

SACRAMENTSDAG

Zondag 6 juni vieren we als kerk Sacramentsdag, van oudsher worden in deze periodes dan ook in de verschillende parochies de Sacramentsprocessies gehouden. Alleen zal het ook dit jaar niet zo kunnen zoals we graag zouden willen en gebruikelijk waren. We zien dat er langzaam wat licht komt aan het einde van de tunnel qua versoepelingen. Maar de Processie komt nog net te vroeg. Wel zal er na de H. Missen op deze Sacramentsdag de zegen dan met het Allerheiligste gegeven gaan worden. Op zondag 6 juni van 14.00-15.30 uur is er aanbidding in de kerk van Breust.

Opgelost ;-)
 

BRONK DIGITAAL VIEREN.

Toch gaan we ook iets digitaal doen. De bronk komt namelijk naar u toe. Op zondag 6 juni zal er digitaal een bronkviering zijn vanuit Breust-Eijsden. Dit is via het internet, via allerlei kanalen te volgen. Natuurlijk via onze eigen Facebookpaina en Youtubeaccount van de parochie Breust-Eijsden als ook is de stream vanaf 9.00 uur te bekijken op www.intocreatives.com.

Op de beelden zult u de start kunnen zien in de kerk van Breust, (9.00 uur) aansluitend de overbrenging van het Allerheiligste naar de kerk van Eijsden en daar de Bronkmis (9.50 uur ) met vertegenwoordigers van alle groepen die normaal meedoen met de Bronk en muziek van de ensembles van beide harmonieën.

Het is een echte aanrader om toch nog iets meer Bronk te kunnen vieren. Kortom, een feestelijke viering die u niet wilt missen!

Bekijk hier de PDF met het Tantum Ergo en zing mee!

Meer oplossingen

Zo doen we dat!

Bekijk alle oplossingen