Livestream uitzending Eucharistieviering Parochie H. Margarita Margraten

De corona-epidemie heeft ook aan de kerk en haar bezoekers beperkingen opgelegd. Lange tijd waren vieringen met mensen in de kerk niet mogelijk. Toen dat wel weer kon, was het aantal mensen dat mee mocht vieren heel beperkt ( 30 personen). Door deze beperkingen kunnen veel mensen niet naar de kerk komen.

 

Opgelost ;-)
 

Via livestream uitzending van de Eucharistieviering op elke zondag vanaf 10:30 uur proberen we het contact met de parochianen te bewaren. Het blijkt een heel goed middel, want iedere zondag en feestdag kijken en vieren honderden mensen met ons mee. En het zijn niet alleen de mensen van Margraten, maar ook heel veel mensen uit het Heuvelland sluiten zich daarbij aan en zijn inmiddels vaste kijkers en bezoekers van de site. Livestream voorziet in een behoefte die bij heel veel mensen leeft.

Wij nodigen iedereen uit om met ons te blijven meevieren via livestream. Juist in deze tijd is het fijn om het gevoel van saamhorigheid met elkaar te delen. Wij willen zo een lichtpuntje zijn in deze nog steeds onzekere tijd.

Van harte uitgenodigd.

Parochiebestuur en Pastoraatsgroep van de parochie van de H. Margarita Margraten.

De link voor de livestream is: https://www.twitch.tv/SXCSolutions

Meer oplossingen

Zo doen we dat!

Bekijk alle oplossingen