Speciale krachtige sjaals

Géén prinsenproclamatie, géén zittingen en géén optocht, maar wel een fantastisch lied én een bijbehorende sjaal, waarvan de opbrengst helemaal naar het goede doel gaat. Met De krach van Vastelaovend houden de prinsen en prinsessen uit het Heuvelland de Vastelaovendsmoed erin. 

Opgelost ;-)
 

De sjaals (HD kwaliteit) zijn speciaal voor het lied ontworpen. Een heuse roet-geel-greune sjaal met subtiel het logo van de Krach van Vastelaovend. Bestellen kan door een email te sturen naar info@dekrachvanvastelaovend.nl o.v.v. naam, woonadres, mobiel telefoonnummer én het aantal gewenste sjaals. De sjaals kosten € 11,- per stuk. Door de belangeloze inzet van velen gaat de hele opbrengst naar het goede doel. Een echt collectors-item (gelimiteerde oplage!). Dus op=op.

Tot 5 februari a.s. kunnen doelen, die passen binnen de boodschap die de De kracht van Vastelaovend uitdraagt, opgegeven worden door een email te sturen naar info@dekrachvanvastelaovend.nl. De betrokken hoeëgheden samen kiezen het meest bijzondere doel. Het gekozen doel en de opbrengst wordt op Vastelaovends-zaterdag (13 februari a.s.) kenbaar gemaakt op onze Facebook-pagina.

Meer oplossingen

Zo doen we dat!