Vier carnaval met de (Jeugd) Boemelère!

Carnavalsvereniging de Boemelère uit Tebannet (Banholt) heeft samen met de Jeugdboemelère bekeken wat er wél kan nu de gebruikelijke festiviteiten niet door kunnen gaan. En dat blijkt nog een heleboel! Dit mooie programma is eruit gerold…

Opgelost ;-)
 

Ow Filmkes

23 & 24.01, 30 & 31.01 en 6 & 7.02

In het archief van de Boemelère ligt heel veel oud filmmateriaal van zittingen en optochten. De hoogtepunten vanaf begin jaren ‘80 tot nu worden samengebracht in drie compilaties, die in de weekenden van 23 & 24 januari, 30 & 31 januari en 6 & 7 februari op Facebook, Youtube en de website getoond worden. Natuurlijk kun je de Ow Filmkes ook daarna nog bekijken. Voor mensen zonder deze mogelijkheid bieden wij (tegen een kleine vergoeding van € 2,- per stuk) DVD’s aan!

Ope Podium

31.02 / 8 – 14.02

Normaal vindt het Ope Podium voor alle kinderen van Tebannet op carnavalsdinsdag in het café plaats, nu vanuit thuis! Vraag je ouders je optreden te filmen en naar ons toe te sturen. Onze carnavalsverenigingen brengen de opnames in de week voor carnaval uit op Facebook en Youtube. Inzenden kan tot 31 januari.

Veurroet keunswerrikskes

6 & 7.02

We roepen alle kinderen van Tebannet op het voorraam van hun huis zo mooi mogelijk te versieren! Maak een poster en plak hem voor het raam, knutsel een masker, of hang de (zelfgemaakte) slingers op. Het maakt niet uit, als het maar vrolijk is. Versieren kan tot en met 5 februari. De ramen worden op 6 en 7 februari door beide prinsen bewonderd en gewaardeerd!

Het Boemelèrke

13.02

Ons jaarlijkse carnavalsboekje kan natuurlijk ook dit jaar gewoon worden uitgebracht. Op 13 februari gaan we met d’r Buul en ‘t Boemelèrke rond. Heb je nog informatie, nieuws, lachtertjes of foto’s die de moeite waard zijn om te delen? Stuur ze ons dan voor 31 januari toe.

Groete Loteriej Jeugdboemelère

14.02

De grote loterij door de jeugd kan ook dit jaar gewoon doorgaan. De lootjes worden huis-aan-huis verkocht op 31 januari. De trekking vindt online plaats tijdens de enige echte Groete Tebanneter Carnavals Kwis op 14 februari. Uiteraard worden de winnende nummers ook via onze website, de Etalage en het parochieblaadje bekend gemaakt.

D’r enige echte Groete Tebanneter Carnavals Kwis

14.02

We sluiten ons programma groots af met de enige echte Groete Tebanneter Carnavals Kwis, interactief opgezet om tijdens één groot ‘evenement’ écht samen carnaval te vieren. De Kwis vindt plaats op zondag 14 februari om 14.10 uur. Meedoen is gratis, maar meld je van te voren wel even aan via cvdeboemelerebanholt@gmail.com, jeugdboemelerebanholt@hotmail.com. Overlevingspakketten voor de Kwis zijn tot 10 februari te bestellen. Voor alle carnavalisten uit het dorp!

Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer carnavalsnieuws!

Meer oplossingen

Zo doen we dat!