Als boer op zoek naar verandering? Kijk en praat mee!

De Nieuwe Boerenfamilie jaagt innovatie in de landbouw aan door de samenwerking tussen boeren en niet-boeren te stimuleren. Ze roept iedereen op samen slimmer te boeren. Of je nu boer bent of consument, kok of kunstenaar: De Nieuwe Boerenfamilie heet je met open armen welkom om samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden:

13

15 januari 2021

Sanne Minten

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

“De Nederlandse landbouw is aan verandering toe. Want ook al zijn we al generaties lang een agrarische grootmacht, tachtig procent van de Nederlandse boeren staat op een kantelpunt. Zij kunnen steeds moeilijker concurreren met groot, groter, grootst- of niche-boeren. Verandering is niet makkelijk. Er is maatschappelijke druk, de wet- en regelgeving verandert steeds en de berichtgeving over de agrarische sector is vaak negatief.”

In de docureeks Boer zoekt verandering van De Nieuwe Boerenfamilie laten boeren zien hoe zij het anders willen én doen. Elke aflevering wordt gevolgd door een Q&A met de hoofdrolspelers. De eerste aflevering staat sinds vrijdag 15 januari online, op 22 en 29 januari volgen aflevering 2 respectievelijk 3. Jij bekijkt Boer zoekt verandering via denieuweboerenfamilie.nl/docu-bzv.

Ben je zelf als boer op zoek naar verandering? Word dan lid van De Nieuwe Boerenfamilie of neem dan contact op met Sanne Minten van de gemeente Eijsden-Margraten.

Voortgang

Bekijk meer

Andere oproepen