Buurt- ontmoetingsplek Margraten zoekt bestuursleden

Buurtontmoetingsplek (BOP) de Hoven is een stichting bestaande uit drie vrijwillige buurtbewoners (bestuursleden) die zich de laatste 6 jaren samen met andere vrijwilligers hebben ingezet om het vierde veld naast de basisschool in Margraten in te richten. Hiervoor heeft BOP verschillende subsidies binnengehaald en hebben ook vele lokale ondernemers ons geholpen. Het resultaat mag er zijn! Het vierde veld wordt dagelijks veel gebruikt door jong en oud. Ook de school maakt gebruik van het veld als groene speelplaats. Om het veld mooi te houden en wellicht nog mooier te maken zoekt BOP één of meerdere bestuursleden (18+) die willen meehelpen.

26

29 maart 2021

Buurtontmoetingsplek (BOP) de Hoven

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Als bestuurslid mag je meebeslissen over wat er met en op het vierde veld gebeurt.
Wat ga je doen als bestuurslid?

  • Je komt 1 à 2 keer per jaar samen met de andere bestuursleden om besluiten te nemen over het veld. Onderwerpen waar BOP zich mee bezighoudt zijn onderhoud, vernieuwing en/of uitbreiding, fondsenwerving, sponsoring en het organiseren van klusdagen.
  • Op de klusdagen (ca. 2 keer per jaar) ben je samen met andere vrijwilligers en bestuursleden op het veld aanwezig om onderhoud te plegen en eventueel ook nieuwe dingen te realiseren. Hier maken we meestal een gezellige ochtend of middag van met een gezamenlijk lunch.
  • Vind je het leuk om nog meer te doen door bijvoorbeeld vaker leuke activiteiten te organiseren op het veld? Dan kan dat natuurlijk ook!

Naast bestuursleden zijn vrijwilligers natuurlijk ook van harte welkom.

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens klusdagen? Vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Neem dan contact met ons op via bopdehoven@outlook.com

Voortgang

  • 29 mrt. '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen

Bekijk alle oproepen