Fietsmaatjes is op zoek naar vrijwilligers én gasten

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten werkt met sportieve vrijwilligers, die het fijn vinden om samen met een gast te fietsen en te genieten van de omgeving.

19

26 januari 2021

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten, Maurice Eijck

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten is een non-profit Stichting, opgericht in september 2020. De stichting werkt met sportieve vrijwilligers, die het fijn vinden om samen met een gast te fietsen en te genieten van de omgeving. Een gast is iemand die het fijn vindt om te fietsen maar dit zelfstandig niet kan of durft. Gezond bewegen in de buitenlucht. Dat doet gasten èn vrijwilligers goed.

De speerpunten van Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zijn beweging, buitenlucht en sociale contacten voor iedereen. Al duofietsend zijn we één tegen eenzaamheid.

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zorgt ervoor dat in alle opzichten veilig gefietst kan worden. De fietsen worden goed onderhouden en de vrijwilligers worden goed getraind in hoe om te gaan met een duofiets en gast.

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten is op zoek naar vrijwilligers én gasten. Meld je aan via de website: www.fietsmaatjeseijsdenmargraten.nl of neem telefonisch contact op: 0625108588

Wil je ons op een andere manier steunen in het bereiken van ons doel dan kan dat door een donatie en/of sponsoring van materiaal.

Bankrekeningnummer: NL 66 RABO 0360 9342 18

Snel en gemakkelijk kan dit (tijdelijk) via: https://www.whydonate.nl/fundraising/Fietsmaatjes-Eijsden-Margraten/nl

Doe mee als vrijwilliger, gast, donateur of sponsor.

 

Voortgang

  • 26 jan. '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen