Help de horeca aan een frisse start

Een nieuw jaar is aangebroken. Met nieuwe kansen, ook voor onze ondernemers. Om te zorgen dat 2021 voor onze (horeca)ondernemers een véél beter jaar wordt dan 2020 hebben we de steun van gemeente én gemeenschap nodig.

14

15 januari 2021

Roger Deckers, Gemeente Eijsden-Margraten

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Het afgelopen jaar hebben ondernemers en verenigingen regelmatig de samenwerking gezocht om elkaar te versterken. Harmonie en drumband Diligentia stelde een kerstpakket samen met steun van lokale ondernemers, dat door de inwoners van Eckelrade massaal werd besteld. En Koninklijke Harmonie Sainte Cécile bood alle jeugdleden met Sinterklaas een presentje, met dank aan de lokale bakkerij. Ook in 2021 is samenwerking dé manier om nieuwe kansen te ontwikkelen.

Laat de horeca en alle andere lokale ondernemers niet alleen. Ga thuis uit eten, als dat kan. Zoek die samenwerking. Haal wat vaker een maaltijd bij het restaurant om de hoek. Misschien boek je, voor een vakantiegevoel dichtbij huis, wel een dorp verderop een kamer. En houd dit platform in de gaten voor nieuwe initiatieven.

Voortgang

  • 15 jan. '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen