Help jij mee met de grote tuinverbouwing van SCE?

In 2019 en 2020 is het voormalige Groene Kruisgebouw klaargemaakt voor gebruik. Het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken voor een grote tuinverbouwing!

Sociaal centrum Eijsden
20

3 februari 2021

Maureen van Brandenburg, Sociaal Centrum Eijsden

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Samen met andere vrijwilligers gaan we aan de slag met de verbouwing van de voor-, achter- en zijtuinen (o.b.v. ontwerpschets). Wat betreft het grove werk betreft dit: graven, sjouwen en de bouw van een tuinkamer, tuinhuis en moestuinbakken uit gerecycled sloopmateriaal. Wat betreft het tuinwerk betreft dit o.a.: aanleg sier- en moestuin, inkoop van plantmateriaal, graven, planten, bemesten, bewateren.

In de tuin werken is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens heel gezellig! De tuinverbouwing doen we namelijk met een leuke groep vrijwilligers. Daarnaast is het geweldig om uiteindelijk het resultaat te zien van een tijd hard werken: hier gaan nog veel mensen de komende tientallen jaren van genieten!

Hou jij ervan om heerlijk in de tuin te werken? Of ben jij handig met (tuin)gereedschap? Dan kunnen we vanaf maart 2021 jouw hulp goed gebruiken! Wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar info@sceijsden.nl

Voortgang

  • 3 feb. '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen

Bekijk alle oproepen