Jonkheid Banholt zoekt opslagruimte

De jonkheid is een vereniging van ongetrouwde mannen die activiteiten organiseren voor het dorp. Bij de Jonkheid van Banholt zijn dit het jaarlijks inhalen van de Sint Gerlachusden en het organiseren van de Sarcamentsprocessie. Daarnaast organiseren we nog meer activiteiten, zoals het sieren bij 50-jarige bruiloften en het inhalen van een nieuwe pastoor. Voor al deze activiteiten hebben we spullen in eigen beheer, waarvoor we een centrale opslagplaats nodig hebben.

33

20 mei 2021

Bart Bendermacher, Jonkheid Banholt

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Op dit moment hebben we een ruimte voor al onze spullen, zoals een paardentuig. Echter moeten we deze locatie na ruim dertig jaar verlaten en zijn we op zoek naar een nieuwe plek om onze spullen op te slaan. De opslagplaats die we nu hebben is 7,5 meter lang, 5,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit zijn de minimale afmetingen waaraan een nieuwe opslagplaats zou moeten voldoen.

Wie kan ons helpen bij het vinden van een opslagruimte in Banholt of Terhorst? Of zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om zelf iets te bouwen in Banholt of Terhorst? We horen het graag!

Voortgang

  • 20 mei '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen

Bekijk alle oproepen