Steun de biologische boeren in jouw omgeving!

Biologische boeren en tuinders werken iedere dag hard om iedereen van gezonde en lekkere producten te voorzien. Zij ondernemen met hart voor natuur, milieu, landschap en omgeving. Draag jij de biologische sector een warm hart toe? Of ben jij zelf biologische ondernemer? Lees dan snel verder!

23

19 februari 2021

John Janssen, voorzitter BioLogisch Limburg

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Biologische ondernemers dragen niet alleen bij aan de voedselproductie in onze provincie, maar ook aan een prachtig landschap om in te recreëren, een gezonde bodem, dierenwelzijn, biodiversiteit en nog veel meer. Deze boeren en tuinders kiezen hier bewust voor, ieder vanuit zijn of haar eigen visie en idealen. Maar biologisch ondernemer word je niet zomaar, daar is een hele transitie voor nodig. Een heleboel werk, tijd en geld, maar het levert ook mooie, inspirerende verhalen op. Zoals bij Hoeve De Koeberg in Sint Geertruid en bij Fruitbedrijf Notermans in Banholt.

Beide bedrijven zijn aangesloten bij Vereniging BioLogisch Limburg. Dit is een netwerk van ondernemers die de biologische land- en tuinbouw in onze provincie willen stimuleren en professionaliseren. Hiervoor werken ze samen op het vlak van afzet, kennis en belangenbehartiging. Bijvoorbeeld met (online) bijeenkomsten en kennissessies, door regelmatig contact met regionale en nationale partijen als de provincie Limburg, de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB) en Bionext, en met een continue informatievoorziening over en vanuit de biologische sector. Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: www.biologischlimburg.com.

Ben jij biologisch ondernemer en wil jij je ook graag binnen dit netwerk inzetten voor de biologische sector in Limburg? Of ben jij inwoner of ondernemer binnen of buiten de agrarische wereld en draag jij de biologische sector een warm hart toe? Je bent van harte welkom om je bij onze vereniging aan te sluiten! Neem hiervoor contact met ons op via info@biologischlimburg.com. Samen gaan wij voor(t) in transitie!

Voortgang

  • 19 feb. '21
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen

Bekijk alle oproepen