Vrijwilligers gezocht voor organisatie concerten en tentoonstellingen

De Stichting Chrisjteijn te Eijsden organiseert al meer dan 15 jaar concerten en tentoonstellingen. We zoeken mensen die ons hierbij willen helpen. Deze kunnen lid worden van de werkgroep publiciteit en/of de werkgroep uitvoering.

Ursulinenklooster
41

10-8-2021

Stichting Chrisjteijn

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

Jaarlijks worden er ongeveer 8 concerten georganiseerd in de kapel van het Ursulinenconvent. Een ervan vindt plaats in het kader van het Orlando Festival en een ander in samenwerking met Vocallis.

Daarnaast organiseert de Stichting jaarlijks twee tentoonstellingen. Deze worden zowel in de kapel van het Ursulinenconvent als in een aantal particuliere binnentuinen in het historisch centrum van Eijsden gehouden. Beeldende Tuinen, de buitenexpositie, vindt normaal om de twee jaar plaats maar is door de Corona crisis twee keer uitgesteld en staat in mei 2022 weer op het programma.

De Werkgroep Publiciteit zorgt voor de berichtgeving op de website van de stichting, de social en gedrukte media en het verspreiden van affiches en flyers. De Werkgroep Uitvoering is vooral actief op de dag van de activiteit. Het gereedmaken van de locatie, de bewegwijzering en het bewaken van de entree behoren onder andere tot de taken van deze werkgroep.

Wil je ook vrijwilliger worden? 
Stuur een mailtje wanneer deze activiteiten je belangstelling hebben gewekt en je je hulp wil aanbieden of meer informatie nodig hebt naar: Chrisjteijn@gmail.com. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voortgang

  • 10 augustus '21
    Start oproep.

Bekijk meer

Andere oproepen

Bekijk alle oproepen