Wie helpt mee opruimen?

Wie helpt mee het buitengebied schoon te houden? Zwerfafval is één van de grootste ergernissen bij iedereen die geniet van de prachtige natuur in Eijsden-Margraten. Bovendien komt een groot deel van al dat afval in beken en rivieren en, uiteindelijk, in zee terecht. Met alle gevolgen van dien. Meehelpen is eenvoudig: neem een afvalzak mee als je een ommetje maakt en raap het afval dat je tegenkomt op. Wie doet er mee?

5

27 november 2020

Eijsden-Margraten Cleanup

Ik wil mijn hulp aanbieden
Stuur een e-mail

De vrijwilligers van Eijsden-Margraten Cleanup organiseren diverse opruimacties door het jaar heen waarvoor je je kunt aanmelden. Wil je vandaag of morgen al aan de slag? Loop dan één van de door hen ontwikkelde (zwerfvuil)routes. Bij Eijsden-Margraten Cleanup kun je een zak, grijper en veiligheidshesje in bruikleen krijgen. De volle zak kan kosteloos langs de weg worden geplaatst. Zodra je de coördinatiepunten hebt doorgegeven, wordt hij opgehaald door de buitendienst van de gemeente. De opruimspullen kunnen worden opgehaald en weer ingeleverd in Eijsden.

Interesse? Stuur een e-mail naar eijsdenmargratencleanup@gmail.com of kijk op www.eijsdenmargratencleanup.nl/individuele-acties

Voortgang

  • 27 nov. '20
    Start oproep. Inventarisatie animo.

Bekijk meer

Andere oproepen